Over Ons

Over Meijer Stuc

Ruim 20 jaar ervaring in stucwerk projecten

Stuc- en Spuitbedrijf Mark Meijer heeft 20 jaar ervaring in advies en uitvoering van de meest uiteenlopende stucwerk projecten en is inmiddels een begrip in Purmerend en omstreken. Het bedrijf is in 2002 als eenmanszaak gestart en groeide al snel uit tot een volwaardig stuc- en spuitbedrijf. Bij ons staan persoonlijk contact met klanten, uitgebreid advies en hoogwaardige kwaliteit bij ieder project centraal.

Op 17 jarige leeftijd maakte Mark Meijer voor het eerst kennis met het stukadoorswerk. Zijn oom leerde hem als ervaren stukadoor de kneepjes van het vak. Na een jaar besloot Mark zijn kennis verder uit te breiden door aan de slag te gaan bij bedrijven gespecialiseerd in renovatie, particulier en nieuwbouwprojecten. Op 1 oktober 2002 zette Mark, met zijn opgedane kennis en ervaring als stukadoor, de stap om verder te gaan als eenmanszaak. Dat de liefde voor dit vak in de familie zit, wordt bevestigd als ook jongere broer Bob Meijer voor de stukadoorsopleiding kiest. Ook Bob heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het vak en stuurt inmiddels de jongens aan op de werkvloer samen met Mark.

Team Meijer Stuc Purmerend

Persoonlijk contact & uitgebreid advies

Meijer Stuc staat in Purmerend en omstreken bekend om het persoonlijke contact met de klanten, uitgebreid advies en hoogwaardige kwaliteit. Voor ieder type stukadoors project nemen wij uitgebreid de tijd om met u mee te denken over de beste oplossingen voor iedere situatie en budget. Van unieke en exclusieve wandafwerkingen tot standaard strak stucwerk.

Ons Team

Inmiddels bestaat Stuc- en Spuitbedrijf Mark Meijer uit 5 medewerkers en werken wij met een vaste poel van zo’n 8 professionele ZZP stukadoors. Ons team van enthousiaste medewerkers, gediplomeerd of in opleiding, zijn beschikbaar voor zowel kleine klussen als voor grotere stuc- en spuitprojecten.

Mark Meijer

Mark Meijer

Mede-eigenaar
Mark is met zijn ruim 20 jaar aan ervaring van alle markten thuis. Een echte allrounder die ieder project zorgvuldig van A tot Z begeleidt en de tijd neemt voor iedere klant om hen van uitgebreid advies te voorzien. Hij kan geen project afronden zonder dat het er spik en span is opgeruimd en schoongemaakt. Zijn collega’s noemen hem ook wel de ‘verfspuit specialist’.
Bob Meijer

Bob Meijer

Mede-eigenaar
Bob behoort tot de top van de stukadoors en is gediplomeerd in het vak. Zijn specialiteiten zijn buitengevels en exclusieve afwerkingen, zoals beton ciré. Bob is een echte coach voor de jongens in opleiding, hij leert ze alle kneepjes van het vak. Samen met Mark vormen zij een topteam!
Yannick Bout

Yannick Bout

Stukadoor medewerker
Deze topper kan toch hard werken! Yannick is 8 jaar geleden als stagiair begonnen bij Stuc- en Spuitbedrijf Mark Meijer. Hier heeft hij het vak geleerd en is inmiddels al een aantal jaar onze vaste kracht. Niks is hem teveel en je zal hem nooit horen klagen.
Diego Priem

Diego Priem

Stukadoor medewerker
Diego is de jongste van het team en is ruim 3 jaar geleden begonnen als BBL-er. Met zijn diploma's in the pocket is hij een aanwinst voor het team. Diego heeft zijn zaakjes altijd op orde en is ontzettend gedreven. Zo wilde hij bijvoorbeeld de dag na zijn laatste examen op de middelbare school direct aan het werk.
Anthony Coppens

Anthony Coppens

Stukadoor medewerker
Ook Anthony is net als Diego 3 jaar in dienst en heeft het vak geleerd door studeren en tegelijkertijd werken in de praktijk. Hij heeft zijn diploma's met vlag en wimpel behaald. Anthony is de grappenmaker van het team en zorgt er altijd voor dat het werk zoals gepland en netjes gedaan wordt.

SBB erkenning

Erkend leerbedrijf

De passie voor het stukadoors vak zie je terug in het werk, maar ook in het feit dat Stuc- en Spuitbedrijf Mark Meijer een erkend leerbedrijf is. Mark en Bob geven hun kennis en ervaring graag door aan de volgende generatie stukadoors. Daarom begeleiden zij leerlingen in de praktijk die een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) tot stukadoor volgen.